Coming soon from Redeye: Updated website and features - Click here for more information

10 börsdagar kvar

Då återstår bara 2 veckor= 10 börsdagar innan den stora European Psychiatric Association kongressen sparkar igång i Florens den 2 april. En kongress där Emotra alltså ska presentera resultat från den stora studien som stängde den 10 mars.

 

OCH det återstår nu faktiskt endast 7 börsdagar innan det viktiga konsensusmötet går av stapeln i Rom, ett möte där alla dom deltagande forskarna i studien är med och där man förhoppningsvis  enas om den kliniska nyttan med EDOR.

Sedan bloggen den 3 mars där jag spaltade triggers

http://www.redeye.se/aktiebloggen/emotra-20-borsdagar-kvar-nu

så kan vi ju bocka av 2 st milstenar  och det visade sig ju att dom kursmässigt tyvärr var downtriggers.

1

VD-dragningen på Life Science dagen i Göteborg tycker jag var mycket intressant och optimismen var klart påtaglig inför kommande resultatredovisning. Kika/lyssna själva:

https://www.youtube.com/watch?v=aAKeHS41vmw

VD upprepade på slutet att finansiering kommer att behövas vid en bred lansering och detta, ( antar jag) räckte för att kursen skulle rasa med ca. 20 %. Ytterst märkligt då VD inte hymlat om dessa planer tidigare och borde således inte komma som någon överraskning. Dessutom, görs det en bred lansering så förutsätter ju detta så klart goda studieresultat så jag kan bara se positivt på detta scenario. Goda resultat/bred lansering på en konkurrensfri miljardmarknad i en bransch som suktat efter ett objektivt diagnostiskt hjälpmedel kommer som jag se det sätta oss aktieägare i en guldsits.

Intressant var också att VD på dragningen sa att "slutsats för konsensus kommer att offentliggöras snarast efter mötet" vilket gör att vi troligtvis bara har 7 börsdagar kvar innan vi förhoppningsvis får tidernas genombrott för EDOR/Emotra.

 

6:an på listan EU bidrag Horizon 2020

Blev tyvärr avslag vilket resulterade i ytterligare ca. 20 % igt ras

http://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID=82605

Rätt märklig kursreaktion då ett större EU bidrag trots goda möjligheter ändå har oddset emot sig att erhållas då konkurrensen inom biomarkörer lär vara mördande. Men så fungerar det med bidrag får man nej så är det bara att fila på en ny ansökan och prova igen.

Ja men då så, 7-10 börsdagar kvar alltså, spännande så det förslår.

 

Passar på att önska en riktigt trevlig helg !

 

Mvh

 

Carpe Diem

 

Kommentarer

Söker du förbättra din ekonomi? Vill du låna och vet inte hur man får ett lån ?? Vi erbjuder nu lån för alla på bara 2%, kontakta oss nu på FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM, www.freemanfinance.webs.com och få godkänt i dag.

Sålde vill inte ligga över resultat av ev klinisk nytta, är nöjd med avkastningen som varit

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.