Coming soon from Redeye: Updated website and features - Click here for more information

CloudRepublic noterades i fredags - ett fynd?

 

Bolaget värderas till ca 37 miljoner och bör enligt mina beräkningar ha ca 25 miljoner i kassan.

Introkurs inför noteringen var på 27kr så dagens kurs kring 18.50kr känns som en bra R/R speciellt med förvärv i närtid vad jag förstått.


Mål att omsätta 300msek 2020 och förvärv verkar vara på G i närtid.

https://www.va.se/nyheter/2017/03/14/blir-de-nasta-svenska-borsraket/

"Pengarna ska gå till att stödja bolagets expansionsplaner där målet är en omsättning på 300 miljoner kronor år 2020"

Produkten:
https://www.youtube.com/watch?v=-qwYaXus5ys

https://www.cancerrehabfonden.se/om-oss/aktuellt/artikel/72e8e15c57d44c9b90d8dfdb3ebf9d63/

http://www.b2bnyheter.se/nya-techbolaget-cloud-republic-hjalper-foretag-att-realisera-sin-digitala-potential/

"Alexander Kehrer kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Telenor och har tidigare lång erfarenhet inom IT och telekom bland annat från Ericsson, 3 och TDC. CloudRepublics övriga grundare är IT-entreprenören Ari Liukko och matematikern Peter Peldan."

https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/03/22/cloudrepublic-cloudrepublic-noteras-sannolikt-pa-ngm-i-april-for-samtal-om-forvarv-vd.html


"Enligt dagens pressmeddelande ska CloudRepublic intensifiera arbetet med möjliga förvärvskandidater. Vd:n säger att man just nu är uppe i ett antal diskussioner. 

- Det blir kompletteringsförvärv, mycket för att bredda portföljen. Vi har en ganska ambitiös tillväxtplan, så det är också för att bygga tillväxt i rätt områden, säger han. "

Freefloaten på ynka 900k aktier, resten ägs av storägare/ledningen.

Prospekt: https://cloudrepublic.com/wp-content/uploads/2017/01/IM-CloudRepublic_webb.pdf

Detta är ingen köprek utan bara en motivering varför jag köpte aktier i fredags. Är varken långsiktig eller professionell rådgivare så gör en egen bedömning.

 
 

Kommentarer

Investerat nu. Fantastiskt att få komma in lika billigt som de som sådde i bolaget förra året. Emissionskursen tar vi snart och går över den. Imorgon presenterar CEO på NGM Live. Här är länk till presentationen. Intresset för aktien kommer att öka för varje dag. Idag är dag 2 på börsen för CloudRepublic och jag tackar dig för att du skrev om dem. Gjorde stor research direkt efter din publicering. Red Eye är så bra ibland.

http://www.investerarbrevet.se/default_bilaga.aspx?n=Nzc=-cD+GPRizNng=

Jag är övertygad om att CloudRepublic får nya kunder varje dag. Deras tjänst är mittiprick 2017 för företag som vill levla upp och digitalisera sig fullt ut.

Googlar man får man upp massor om bolaget.

Såg liven idag och blev väldigt intresserad, ser ut som dom har mycket på gång.

Gillar bolag som växer och har fina mål. 300 miljoner i omsättning 2020. Kan tänka mig att Q1 kan bli en intressant läsning!

Jag köpte på mig en post idag och kommer fortsätta tanka på i detta bolag.

Godkväll

Kul att fler hittat detta bolaget i ett tidigt skede. Bolaget känns ännu inte så välkänt på div aktieforum men jag tror att vetskapen och kunskapen om bolaget kommer växa i takt med nyhetsflödet.

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.