Coming soon: Updated website and features - Click here for more information

Dignitana 2 för samma pris som 1

Dignitana inleder kliniska studier inom skalpkylning mot Stroke. Nu står det tydligt att vi i Dignitana-aktien får både ett snabbväxande vinstgivande anticancerbolag och ett high medtechbolag med kliniska studier inomskalpkylning mot stroke.

Dignitana har tecknat avtal om klinisk studie med en ledande neurologiklinik i Storbritannien. M h a 25-30 personer ska Dignis produkt utvärderas inom hjärnkylning av strokepatienter. Samarbetet finasieras externt eftersom det är hyperintressant och kör igång under våren. Förmodligen är det hälporganisationer som står för pengarna. 

Den dagen Dignitana lanserar produkter inom indikationen stroke är aktieägarnas lycka gjord. 

Dignitana som skalpkylningsbolag för att behålla håret vid cellgiftsbehandling är värt betydligt mer än dagen 19 kronor. Läs t ex analysen på smallcap.se. Till de skavi nu lägga stroke produkten. Vad ska det värderas till? Just nu förmodligen inte merän 70-80 miljoner kronor, men detär ändå 10-11 kronor på dignitana aktien.

Jag tror vi kan få se samma resa i Dignitana nu som vi haft i CRad. Jag säger som Kim Dahlström: "Kul med en Tenbagger" - men jag syftar inte på Jays.

 

Kommentarer

Är denna "analys" lika bra som den för Episurf så hoppar jag detta tips. Att drömma om börskurser som ligger tiofalt över gällande kurs är givetvis härligt men slår tyvärr inte in var och varannan dag. Gör det ändå det till slut så har det oftast inneburit att man på vägen chansat på många andra liknande förhoppningsbolag och där förlorat ungefär motsvarande summa... Kanske är jag onödigt negativ men jag tycker inte man ska locka andra till köp i högrisk bolag utan att grundligt redovisa exakt hur man motiverar sina höga riktkurser.

Jag äger själv dignitana, men håller med om att prat om 10-dubbling inte är seriöst. Omsättningen är fortfarande låg i förhållande till börsvärdet, och att det inte är riskfritt har vi sett i samband med produktionsproblemen. Nu får vi luta oss tillbaka och avvakta fler pressmeddelanden om ordrar på dignicap och framsteg inom braincool. Om vi slipper fler förseningar så får vi en trevlig uppgång

Personligen så ber jag till gudarna om att aktiekursen skall förbli låg för all framtid och att bolaget samtidigt växer till miljardomsättning.

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.

Fler bloggar

2017-04-07