Coming soon: Updated website and features - Click here for more information

Emerging markets index bear fund signalerar köp

Tänkte att det vore av intresse att titta på möjliga alternativ för tjäna pengar på börsfall. Det har nog inte ungått någon att börsen stigt en hel del sedan mars botten och då speciellt emerging markets index med en uppgång på nästan %100 se här för graf och här för vidare info.

Det finns börshandlade fonder som tjänar på både uppgång och nedgång i detta index och lyckades man pricka in mars botten med EDC fond som har en hävstång på 3ggr har man 8 dubblats sitt kapital om man sålde för ett par veckor sedan. Det finns med andra ord stor potential i dessa investeringar om man har god tajming. Vad som nu är intressant att fonden EDZ som tjänar på en nedgång i emerging markets index nyligen har givit kraftig signal på ackummulering vilket jag tolkar som startskottet för en positiv trend framöver.

För grafer och vidare info se

www.market-structure.blogspot.com

 

Kommentarer

Var handlas dessa Emerging Markets Bear ETFs?

NYSE

EDZ 3 x bear
EDC 3 x bull

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.

Fler bloggar

2017-04-07