Imint, bara början!

Förhoppningsvis kanske vissa lyssnar mer på mina rykten efter dagens PM från bolaget, där bekräftelse kommit att Imint nu haft sitt stora genombrott! Med dagens PM så bekräftar Imint att en av världens största smartphone tillverkare idag använder Imints mjukvara i deras premium telefon som idag säljs på marknaden. Att aktien handlas upp ynka 15% på dagens nyhet, är extremt märkligt sett till värdet på nyheten.

Imint har idag bekräftat via PM att deras mjukvara finns på marknaden i en premium telefon hos en av världens största telefontillverkare. Imint har nu väldigt stora intäkter med försäljning av en mjukvara där vinst marginalen ligger på 85%. Detta innebär att jag är övertygad om att Imint inom kort kommer göra en omvänd vinstvarning och skruva upp försäljningsprognoserna enormt för 2017.

Se dagen PM i länk

https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/01/10/imint-videostabiliseringsfunktion-i-smartphone-pa-marknaden.html

Dagens nyhet innebär att risken i bolaget sjunkit enormt enligt mig, då bolaget nu har fina intäkter.

Enligt trovärdiga rykten jag hört så har Imint slutit avtal med två andra stora aktörer inom premium segmentet av smartphones, ryktet säger också att Vidhance kommer sitta i deras kommande premium telefoner.

Ser vi på aktiekursen så är det för mig en gåta, att dagen nyhet som är Imints genombrottsnyhet sedan bolaget startade 2017 gör att aktien stiger ynka 15%. Ser vi på höstens nyhet om att Imint tecknat licensavtal som i teorin inte hade något värde, den nyheten gjorde att aktien steg 60% från 60 kr till 92 kr på en dag i höstas. Jag skulle vilja se aktien runt 130 kr minst på dagens nyhet.

Jag tror även Imint kommer ha ett fint nyhetsflöde under kommande månader, lägger man till dagens PM så anser jag att den roliga resa bara har börjat!

Jag tror Imint blir 2017 års börsraket, read my words..

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.