Imint, jag tror på Vidhance i Huawei Mate 9

Jag skall nu redogöra varför jag är övertygad om att Vidhance sitter i Huawei Mate 9. Rykten går på marknaden om att Huawei är asiatiska kunden och att just Vidhance stabilization sitter i Huawei Mate 9

Här kommer underlag på att Vidhance Stabilization sitter i Huawei Mate 9 enligt mig.

Jag har gått igenom klippen ca 20 gånger och jag är väldigt övertygad om att det är Vidhance stabilization som sitter i Huawei Mate 9

För att bedömma själva kolla först på Vidhance video stabilization, som ni hittar på 

http://vidhance.com

Jämför sedan med klippet på Huawei Mate 9 från 0.35

https://www.youtube.com/watch?v=6HRCLxGEaBs


Han går och filmar och ändå syns inget skakigt alls, fantastisk kvalité! Det är identiskt med vidhance stabilization från hemsidan enligt mig.

Ryktet som går på marknaden är ju att Huawei är den asiatiska kunden och att vidhance sitter i Mate 9, bl.a. den som släpptes förra veckan.

Jag gör tolkningen att vidhance stabilization bör ha suttit i Mate 9 från start.

Har även läst på angående OIS och samtliga telefontillverkare kallar sin OIS olika egen döpta namn. Ingen telefontillverkare avslöjar mjukvaran i det dom kallar OIS. Samtliga tillverkare jag gått igenom kör locket på om nästan allt i videokameran, men framför allt om vilken mjukvara som sitter i.

VD Andreas Lifvendahl vägrade revidera affärsplanen om att Vidhance skulle finnas i en smartphone på marknaden 2016, och nu förstår i alla fall jag varför.

Senaste rapporten från Imint var den 30 sept, så enormt spännande att se intäkterna för Q4. 
Viktiga frågor jag undrar över nu, är hur telefontillverkarna betalar för denna typ av mjukvara, sker det månadvis eller kvartalsvis eller kanske rent ut sagt halvårsvis, det är en viktig fråga enligt mig.

Läser man FAQ som Imint publicerade 19 dec så förstår jag nu varför man har med denna fråga, och svar:

"FRÅGA: Kan Vidhance finnas i en lanserad smartphone utan att vi vet något om det?

SVAR: Ja, vår lösning kan finnas i en lanserad smartphone men p g a sekretessavtal så kan vi inte kommunicera eller kommentera det och har inte möjlighet att svara på specifika frågor."

http://imint.se/invest/faq/

För mig är saken så gott som klar, vidhance stabilization sitter i Huawei Mate 9. Och Imint har nu haft genombrottet på marknaden.  

Jag tror även att Vidhance kommer sitta i samtliga high end telefoner från Huawei under 2017, och när väl Huawei lanserar auto zoom så tror jag Huawei kommer gå ut och marknadsföra vidhance. Just nu kör dom precis som konkurrenterna med stort hemlighetsmakeri, precis det som Imint beskriver i FAQ om sekretessen på hemsidan.

Väldigt spännande månader väntar, där även PM om nya samarbetsavtal kan komma när som helst. Sedan blir kvartalsrapporterna extremt intressanta, då det kan rassla till ordentligt på intäktskontot.

Min målkurs under förutsättning att Vidhance sitter i Huawei Mate 9 är 300 kr i slutet av februari efter rapporten. Där tror jag Imint gör en split då det idag enbart finns ca 8,8 miljoner aktier.

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.