Coming soon from Redeye: Updated website and features - Click here for more information

Sweetwater genombrott, med eller utan Taurus?

Den här Breaking news nyheten kom i slutet på förra veckan: http://sweetwater.us/sweetwater-energy-announces-breakthrough-results-at-upgraded-commercial-biomass-conversion-facility/

Vi vet sedan tidigare att Taurus och Lallemand har ett ingånget Letter Of Intent med Sweetwater och ett förtydligande från Taurus sida måste ske omgående huruvida de är inblandade i detta eller inte. Betänk att Sweetwater och Taurus haft tester och samtal i flera år, vore trist om de inte är med nu när genombrottet sker.

Sweetwater Energy, Inc., a Rochester NY-based renewable bio-products producer, announced today that its patented biomass conversion technology consistently yields world-record results: over 91 gallons of industrial ethanol per dry metric tonne of biomass. It also produces an unrivaled lignin that has proven readily suitable for inclusion in final products across a wide range of markets, from sustainable packaging to building materials and activated carbon.

Personligen har jag mest förväntningar på avtal med Quad/syngenta så detta skulle komma som en riktigt positiv överraskning om så var fallet.... Hur som helst, nu inväntar vi Taurus förtydligande.

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.