Coming soon from Redeye: Updated website and features - Click here for more information

Trampar åter igen på hemmamark

Efter 6 veckor på resande fot är denna nu nedsatt på svensk mark igen och verkligheten skall åter börja gälla igen för undertecknade. Mycket av det vanliga med arbete, barn och vardagliga ärenden skall återupptas, men även det brinnande aktieintresset skall väckas till liv igen efter veckor med ingen kunskapsökning på detta område alls.

Bokslut och rapporter skall läsas, information skall "framgooglas", nyhetsbrev och analyser studeras, BS och redeye skall hållas "uppdaterad", tidningar plöjas igenom. Allt i jakt på "det rätta caset".

Efter över 30% uppgång på börsen iår måste jag ochså fråga mig när den stora rekylen kommer?, för kommer måste den väl göra?. Kanske IC skall få rätt att det är nu i höst. För egen del börjar det bli dags med lite likvider eller korta affärer till att börja med i portföljen för att kolla vart vindarna skall blåsa.

Några av mina gamla favoriter kommer finnas kvar längre medans några skall skiftas ut och förhoppningsvis skall nya in.

Starbreeze har jag börjat handla igen efter rekylen från 0,46. Jag tror att botten i aktien har varit och att nyheter i höst kommer driva upp aktien till nya höjder. När väl nyheten om "redLime" och mer information om Bourne kommer fram i nyheterna så tror jag att 0,5 kommer passeras för gott.

Volvo borde snart gynnas av att konjukturen vänder och kommer förmodligen att öka på i aktien på sikt.

Trelleborg har äntligen påbörjat sin resa uppåt, frågan är när man skall kliva av.

Oljebolagen tror jag kommer fortsätta sin resa uppåt och PARE, Malka och BlackPearl är mina val just nu.

Skall bli intressant att följa alla Era inlägg och kommentarer här på redeye under hösten.

MVH

frefec

 

Kommentarer

Välkommen tillbaka från semestern frefec.
Vi ser fram emot dina bloggar och ideér och det är ju glädjande att du har BlackPearl o Malka på din radar. Nu fattas bara en titt på Questerre energy så har du ytterligare ett råvarucase.

Welcome back kanske jag skulle ha sagt efter din långa USA resa..
mvh

Tackar så mycket Kalles farsa. Skall kolla lite på bolaget.

Kul att du fastnat för malka :)

Verkar ju som att vinden äntligen har vänt i det bolaget. Och med oljan som går som tåget så blir det förmodligen riktigt trevligt att äga malka-aktier ett bra tag framöver! :0)

Welcome back!

Denna text är skriven av vårt forums användare. Det är insändaren - och inte REDEYE - som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets innehåll och trovärdighet. Läsarna av inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.