Karo Bio - Det börjar brännas!

Senaste tidens tystnad och stora köp av Danske Bank tolkar jag som att det inom kort blir Anders Lönner Show. I Meda gav han aktieägarna 50 ggr insatsen. Vad blir det i Karo Bio? Det prekliniska projekt ER-Beta MS, visar på unika egenskaper att skydda och reparera det skadade myelinet hos MS-patienter. Något inget läkemedel i världen klarar av idag. Ett historiskt avtal kan vara nära men det stannar inte där. Ex betalade Roche nyligen 12 mdr för ett östrogenprojekt. m.m1

Med anledning av de kritiska läget

Video sändning

Recyctec – vägen mot miljardbolag är utstakad !

Som jag tidigare skrivit är Recyctec mitt nr 1 case vad gäller potential och nu är det en oerhört intressant period som vi aktieägare har framför oss.

Dome Energy - Preliminär (Gissad) tidtabell

Har spånat lite på en tidtabell över vad som kommer att hända den närmaste tiden i Dome Energy. Tidpunkterna är gissade, men ändå min "best-guess" baserat på den information jag har. Självklart kommer nästan inget av detta att stämma exakt men ger ändå en uppfattning av hur otroligt mycket som är på gång i höst.

Är höstrekylen här?

Videoavsnitt

Spekulativt köp: Lundin Petroleum

Aktien i oljebolaget Lundin Petroleum verkar inte särskilt populär. Köpläge?

BIMobject: Uppvärdering efter Hexagon köp

BIMobject är det lilla dataföretaget som utvecklar BIM program för arkitekter, ingenjörer och konstruktörer. Företaget noterades i början av 2014. Trots enorm tillväxt i år har kursen halverats. Ända tills en av världens största teknikföretag inom mätteknik. Jätten Hexagon köpte 10% av bolaget med en bra aktiepremie.

Taurus "bäst i världen"?

Den senaste tiden har fullkomligen exploderat med artiklar och nyheter kring cellulosabaserad etanol, den så kallade 2a generationens etanol, mycket beroende på att fabrik efter fabrik nu öppnas världen över. I kölvattnet av detta har även ...

Atlas Copco

Workshop

Diverse antecknat

Diverse antecknad info om några börsbolag, bla Mr Green, Net Entertainment och Elekta.

RLS Global, en guldklimp

Försäljningen av RLS Globals patenterade produkt ”Perisolv” har ökat med över 1000% det senaste året och feedbacken från marknaden i Europa och Asien är väldigt positiv. Då försäljningsökningen främst kommer från marknaden i Sverige så kan vi förvänta oss en kraftig kursstegring i RLS Global framöver när försäljningen tar fart i Europa. Under senaste tiden har insiders ökat sitt redan tunga innehav i bolaget. Där ingår bla CocaCola Sveriges tidigare VD Joachim Cederblad som äger en betydande del av bolagets aktier. 3

Sintercast - Shipping 2020

Shipping 2020 är ett kommande regelverk för utsläppen till sjöss. Shipping 2020 kommer tvinga fram nya moderna fartygsmotorer med lägre bränsleförbrukning och reducerade utsläpp. För två veckor sedan sjösatte tyska MAN-marine en ny Sintercast CGI-Motor. Riktningen är entydig. CGI kommer nu inom fordon, fartyg och snart kanske även inom nav till vindkraft.

NÄR MAKTEN FÖRSÖKER TYSTA EN BLOGGARE...

NÄR MAKTEN FÖRSÖKER TYSTA EN BLOGGARE SAMT I PRINCIP ALLA ANDRA BLOGGARE.2

Phase Holographic - vilket tillfälle!

Phase Holographic genomför just nu en nyemission. På emissionskurs 3,10 SEK värderas bolaget till 31 MSEK varav hälften är kassa. Marknaden för bolagets M4 är enorm och utrullningen börjar nu. Det är sällan man får så här mycket potential i en aktie till så lågt pris.

Börskrasch?? Och en titt på Apple samt Facebook.

Ett avsnitt.

Spekulativt köp: Doro

Är aktien i bolaget Doro (som gör mobiltelefoner för gamla personer) något att ha?

NeuroVive erhåller ytterligare patent för EU

NeuroVive pharmaceutical har fått förhandsbesked av EPO om ytterligare ett godkännande av sin patentansökan rörande Hepatit C, Hepatit B och HIV.

Opcon Powerbox Marin

Sparar upp till 10% i bränsleförbrukning

Inför börsvecka 40.

Indexgenomgång

Dome Energy - Produktionen ökar

Nästa vecka tar Dome Energy över bolaget Range Ventures, Men kanske ser läget i Range bättre ut än vi trodde ....3

Sälj Exeotech, ASTG

Gamla fiaskobolaget C2Sat har delats upp i de separata bolagen Exeotech och ASTG. Läge för nytändning?