Post entry

2007-08-13

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det går upp, det går ned, det går runt en liten bit. Ja den gamla låten säger mycket om börsen nu för tiden och vill man vara på den säkra siden kan det vara vettigt och vara likvid en hel del under denna perioden vi är inne i nu.

Samtidigt finns det också fina möjligheter för den aktiva att kunna göra snabba och fina "klipp" under en sådan tid då det är stora svängningar på börsen.

Själv tror jag att börsen kommer vara fortsatt svängig under hösten så jag väljer att ligga med en hel del likvider i kassan just för att ha möjligheter att kliva på med warranter eller aktier då lägen finns.

I övrigt har jag stor tro på Guideline Oil drilling och tror att vi har en spännande höst framför oss med många trevliga nyheter. Har efter Tesco avtalet haft lite kontakt med VD Peter Hjort på Guideline och enligt honom är det en hel del på gång i bolaget, men mycket "krut" kommer att läggas på att sparka igång samarbetet med Tesco. Även slutförhandlingar av ytterligare samarbetsavtal är prioriterad.

Var vaksamma och försiktiga är rådet att hålla sig till nu.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?