Post entry

Sedelpress

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Dagens batteri av goda nyheter från Probi ger mersmak i form av fruktshots och juice. Testlanseringen av fruktshotsen i Usa har varit positiv och man skall inom kort börja försäljning i hela landet. 15 nya länder är på gång i år med bl.a Kina och Indien. Om allt löper väl kommer man också ut med nya produkter i år, och en immunprodukt ligger nära till hands, enligt Vd:n.

Pipelinen är välfylld med bakterier av det bättre slaget.

Skånmejerier som säljer juicen ProViva tror på en tredubbling till 2012 med ett försäljningsvärde på 1 miljard kr.. Smaka på det...

Vd:n menar på att royalties kommer att ligga mellan 3-10% på nettoförsäljningen. Det kommer att bli riktigt, riktigt, stora pengar till Probi, och då vet vi ännu inte hur lanseringen i dom stora länderna kommer att gå. Ett bra mottagande av Probis probiotiska bakterier i Kina och Indien och "the skys the limit".

Bolaget har ju urstarka finanser, med en vinst på 2,62 kr/ aktie för 2007 och med massor av nya länder i antågande så ser jag mycket ljust på Probis framtid. Aktien är alltjämt mycket billig. Näst intill helt konjunkturokänslig som ju hela livsmedelsbranchen är. Nu är ju den dåliga handeln i aktien ett aber, men den som vill sitta på aktien en längre tid utan att få ont i magen kan ju börja med att dricka ett glas ProViva och sen köpa några poster i Probi och magen kommer att må utmärkt. Jag tycker att aktien ska behandlas bättre än såhär. Skål ta mej f...

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?