Post entry

Ägarna uppvärderar bolaget rejält inför notering

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Eyeonid Technology AB gör NE till en värdering av 94 Mkr pre-money men så sent som i april var bolaget värderat till 14 miljoner (baserat på New Equity Venture International AB försäljning av 6% för 840000kr)

Eyeonid Technology AB gör NE till en värdering av 94 Mkr pre-money, men så sent som i april var bolaget värderat till 14 miljoner då New Equity Venture International AB sålde sina 6 % i bolaget för 840 000kr.

http://www.nyemissioner.se/foretag/planerad-notering/eyeonid_technology_ab/1431

http://www.di.se/finansiell-information/dagens-rapporter/?NewsId=61f85e57-058b-424a-af2e-d7258f7c63ff

Nu inför notering tycker ägarna att bolaget ska vara värt nästan 600% mer än vad det var för 2 månader sedan. Att säga att det ringer varningsklockor av hur värderingen inför NE är skött är en underdrift.

Mina åsikter om tjänsten i sig är

1 Bolaget agerar inte proaktivt utan reaktivt

2 De känsliga uppgifter ligger inte öppna där de säljs utan förmedlas privat mellan säljare och köpare.

3 En vanlig ID försäkring är bättre då uppgifter redan finns ute publikt innan det att EyeOnID kan hitta dom.

Texten ovan ger min syn på NE i EyeOnID och varför jag inte investerar i bolaget. Gör din egen research och ta ett eget beslut då alla ansvarar för sina egna investeringar. Jag äger inga aktier i bolaget och jag kommer ej att teckna aktier i den kommande emissionen.

https://twitter.com/33304Sun

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?