Post entry

Alzinova-analys av Analyst Group

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Analyst Group analyserar Alzinova: kommer tjuren försvara företaget och stånga björnen på flykt, eller lyckas björnen trasa företaget sönder och samman. Bara ett sätt att få svar: läs analysen.

Som sagt, allt av värde är redan nämnt. Jag vill alltså styra de som är intresserade till Analyst Groups (alltid grundliga och intressanta analyser) analys av Alzinova. Bara googla Analyst Group. Där finns nu en analys av Alzinova. Glöm inte att trycka på några gånger, till slut kan man trycka på hela analysen, som pdf-fil. Nöj er inte f ö. Det finns mängder av analyser av intresse gällande andra bolag. Jag upplever AG som noggranna, opartiska, de belyser företag från alla håll , tar upp risker, etc. Detta är mina åsikter, jag kan inte bevisa att de överrensstämmer med sanningen, och jag har inget med dem att göra, annat än att jag läser deras analyser. Att de ger ett Bull- och ett Bearscenario, ger lite extra krydda. Bjaen, som talat länge om Alzinova, blir nog ganska nöjd. Jag (ensam aktieägare på årsstämman) läser också med tillförsikt om ett bolag, som litegrann kommit i skymundan kan jag tycka. Det är min känsla när jag överslagsräknar antal inlägg och sådant,i förhållande till liknande bolag, där det kan skrivas hur mycket som helst, att Alzinova glöms bort. Detta bevisar ingenting, säger ingenting om vem, om någon, som kommer lyckas. Men en del bolag har, i denna lilla värld, sina stjärnor, och de får mycket utrymme. Jag avslutar där, med en filosofisk betraktelse, inte ämnad att bevisa något, men ändå småintressant, tycker jag själv, och att intressera mig själv är vad jag sysslar med. Nog så.Trevlig fortsatt läsning. Mvh/MaxDahl

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?