Post entry

Rekylen är kortvågig...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Liksom alla stora uppgångar följs dessa med vinst hämtningar. När analytikerna inte vet vad som pågår, skyller de på grekland och oron kring euron. Men vad vi såg idag förutom att Fed gav många en tanke ställare kring räntan, så har det inte kommit något som säger sig trycka ner börsen, gamla nyheter.

Grekland kommer inte klara sig på egen hand, de behöver hjälp, de söker också hjälp även om de inte uttrycks direkt i media. Visserligen förekommer det mycket korruption så risken är att pengarna ändå inte går till den hjälp de behöver... Nåväl man kan inte få allt är i livet.

En del börjar nu ta positioner kring xact bear och tror att allt detta är posetivt scenarium för nedgång, förra gången stockpicker rekade att köpa in bear och sälja bull gjorde jag en rejäl förlust affär, hade inombords en känning att börsen skulle upp denna gången... men man lär sig så länge man lever.

Rekylera ner lite granna är gynnsamt för oss som har koll på börsen, snart kommer ett sjyst inköps läge för mängder av olika företag. Ett företag som fortfarande har uppgång kvar trots alla sälj rekar, är astrazeneca, potential uppgång heter det. En annan aktie jag varit och tittat på är Clas Olhson, den rekylerade efter februari rapporten, men jag tycker mig se ett stöd på 130, och nu finns en fin möjlighet för uppgång till tidigare motstånd på 142kr. Bure Equity har jag också köpt in, då jag tycker mig se ett stöd på nuvarande nivåer och möjligheten för uppgång är större än för nergång... stöd 24kr.

Postade min första aktie analys på redeye idag, kul att se att den hade så många läsningar. Boliden är facktiskt en av mina favorit aktier, och det finns mycket att plocka hem när de söker sig till nya topp noteringar. Jag handlar via CMC markets, med cfd's, och tyvärr kan jag inte köpa i diamyd, annars hade det varit en femma.

lång dag imorgon och jag brukar klanta mig med att sitta uppe sent och blogga...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?