Post entry

Berkshire Hathaway A

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag kommer nog aldrig att handla den aktien. Men jag tror att den är ett instrument i sig. Som kommer att ställa sig postiv vid 94300 rätt så snart.

Jag tror att den är ett utpekande instrument mot en viss punkt av aktivitet i marknaden. Så om någon känner till ngt register över vilka mäklare har vilka depånummer så tror jag att jag kan få mer kraft över till att fortsätta att UTVECKLA det kolorerade kemisk tekniska branssegel som så få förstår är vad vi betraktar. En marknad bestående av mutade brandmän som omväxlingsvis eldar ner det som andra byggt upp. Ser de någon hoppa så är det bäst att vederbörande har mutat ordentligt annars finns det inget brandsegel att kalla namnet.

Det finns en O ändlig rad ANDRA kunskaper att väga detta värderingssystem eller ska vi så länge jag skriver kalla det ett nedvärderingsssystem? Den som tror att ökad kunskap leder till minskad vilja att medverka , förändra ,förbättra ,utvidga och utnyttja den ruin av ett finansiellt fiasko , sönderkorrupt ska tänka sig för att inte missa tåget.

Vi har en oklanderligt klar utveckling och den syns i massmedia varje dag. Den som valt en större TV apparat och plattat till den , den som köpt en nyare dator , den som köpt ett större badkar ,ett större hus en större bil , får drabbas av de kolossalt parodiska tiderna för att byta ner sin TV eller skickar finansbranschen en inbrottstjuv för att öka omsättningen? Var går gränserna för orderlägena det frågar jag mig.

Därför ska den fetaste av läsare som "kan" och som "har" och som "vill" och som "äger" bevisa sina eventuella "innehav" av "muskler" och "stimulera" den "sunda" "balanserade" "potentialen" som kanske "knowhow" inte har den "sociala kompetensen" att "påverka"

Berkshire Hathaway A med samma mått som ynkedomen "Noveau Banque de Suede" taxerat SHB A&B så att "framtiden" för AB Whatever och "marknadsförtroendet" UTAN att kräva skapandet av rent fiktiva marknader med rent fiktiva bolag till rent fiktiva summor utan andra syften än att skapa outlets för alternativa blodomlopp inom marknaden den mer seriösa men den kanske också har dött?

VARSÅGOD ATT CENSURERA JAG BETVIVLAR ATT DET EXISTERAR NGT ANNAT ÄN FIFFEL på VISSA SPECIFIKA ADRESSER!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?