Post entry

Betsson, cyklisk trendkanal, eller?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Betsson har dem senaste två åren har rört sig så gott som ”perfekt” sidledes och där med är ett intressant scenario. Vi har 3 synliga toppar som jag har valt att namn ge A, B, C och D är en spekulativ topp.

Det vi ser är att konsolideringen började i januari 2012 och Betsson steg med nästan så exakt 45kr vilket motsvarar 27,4% under 4,5 månader med för att sedan ”svansa” i motståndet på 205kr och sedan under 4,5 månader rekylera ner till stödet på 160kr vilket motsvarar en rekyl på 21,8% och hela cykeln tog ca nio månader och den kurvan valde jag att kalla för A. Från stödet till motståndet och tillbaka till stödet tar ca 8-10 månader och en månad hit eller dit spelar inte så stor roll egentligen då kurvan har en väldigt fin konsolidering och rör sig väldigt symmetriskt. Tittar vi på kurva B så är den nästan exakt likadan som kurva A och uppgången till toppen på kurva C där vi befinner oss idag har trenden redan börjat att indikera på en rekyl genom sin ”svans” formation och att RSI visar nästan över köpt, Fast Stockhastics visar över köpt och Slow Stockhastics visar nästan över köpt plus och vi kollar på dem tidigare formationerna så har historien upprepat sig just vid dem här formationerna. ( Gå in på länken för att se bilden på TA här: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1397600_10152043170570250_278261195_o.jpg )

Så min slutsats är:

Att vi har nått toppen och att TA indikatorerna pekar mot en rekyl plus att den eventuella rekylen kan komma någonstans runt slutet på december till slutet på januari/februari och under samma period har det spekulerats om att börsen kommer ha en rekyl. Sen så tror jag att vi kommer följa samma symmetriska mönster som tidigare och där vi kommer att ha nio månaders intervaller. Som jag ser på saken 2014, är att vi kommer rekylera och rekylen kommer avta någonstans runt slutet på aprill-maj början på juni och sen lär det bli uppgång. Så sist men inte minst vi kommer ju ha fotbolls VM 2014 och då lär intäkterna öka från all betting vilken kan vara ett ekonomiskt fundament i det här fallet.

Jag ville bara dela med mig av det jag la märke till men om ni vill fördjupa er i Bettson så har skribenten grining___nr1 skrivit ett väldigt bra blogg inlägg på Redeye där han tar upp aktierna Betsson och Unibet och där han fördjupar sig i dem väldigt bra.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?