Post entry

Dax att ta in Borg...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sommaren 2007 hade vi ett extremt bra säljtillfälle när kursen dansade över 150.. jag sålde en hel del då på som det visade sig p/e 37 för 07. När vi tittar tillbaka om ett tag kommer vi antagligen att säga att vi hade ett extremt bra köptillfälle sommaren 2008 med ett p/e på 13-14 på 08 nu antagligen och därtill en mycket stark balansräkning med över 200 mille i kassan...

Jag tror aktien nu har bottnat efter den sista rapporten. Nu bör marknaden ha prisat in den lägre tillväxttakten i väntan på att de nya marknaderna tar fart. Nu har jag börjat plocka tillbaka Borgaktier... kul att få dem nära 60 % billigare...;-)
Jag tror inte man funderar på återköp med den stora kassan utan på nya affärer som t.ex att köpa in distributörer eller leverantörer när tillfälle bjuds. Jag tror att detta kan komma när vi minst anar det. Det lyfter också nyckeltalen minns bara när man köpte skodelen.
Sedan har vi ju en annan sak som man snart får ta med i beräkningen att tennisspelaren bara ska ha royalty i sisådär 8 år till och sedan snyggas nyckeltalen till avsevärt...;-)
Men nu närmast så gäller det att få fart på de nya marknaderna. Vid minsta tecken att någon ny större marknad tagit fart lär vi få se ett skönt rally...;-)

Mvh

Sigge P.
"Borgare sedan 3,50"...;-)

Tilläggas kan som alltid gäller att var och en får göra sin egen bedömning och ansvar själv för sina placeringar. Min tes är att det gäller att göra mer rätt än fel så blir det bra och bra har det ju blivit...;-)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?