Post entry

Bolag i Turkiet?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ja nu har det blivit kaos igen i Turkiet och jag skulle gärna vilja veta vilka bolag som har exponering mot Turkiet.

Finns det något / några bolag som har sin marknad mot Turkiet? Vad jag vet så finns bara Cukurova som Telia äger. Sedan har jag sett att bloggaren Whimsical har skrivit om Tesco. Jag skulle vilja veta om det finns någon annan som också kollat på Tesco eller liknande. Frågor som jag skulle vilja ställa är: Vart finns lägenheterna?

Kipa har även de vissa affärer i den kurdiska delen. Även Telia finns då man äger en del av Cukurova/ Turkcell. Här kan infrastrukturen påverka p.g.a. att vapenvilan avbryts och Erdogan visar sin maktgalenhet.

Ja Erdogan är där igen. Kurderna skall ha det svettigt tillbaka till 80-talet när man tryckte ner kurderna rejält?

Vapenvilan är avbryten och det skall bli omval för att slippa kurdiska partiet HDP i riksdagen. Hur det kommer gå? Förhoppningen är att allt löser sig men det blir verkligen inte lättare när Turkiska rassister går in och bränner butiker bara för att de har kurdiska ägare. Läget är allt annat än säkert och jag råder er att inte gå in i Turkiska marknaden för tillfället. Trampa inte på minor.

Med vänliga hälsningar

En halvkurd

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?