Post entry

Mitt inträde i warrantvärlden...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

...började med affär 1 och en rapportspek inför H&M rapporten i juni och hade jag följt upplagd strategi hade den givit + 150 tkr, men jag fegade ur dagen innan och den gav + 10 tkr.

Med blodad tand gav jag mig på affär 2 och affär 3 och bröt så klart mot alla strategier...dvs jag hade ingen strategi...snabbt in i ny affär...innan långhelg (midsommar)...påläst bara till hälften...hyfsat stort kapital....i negativ marknadstrend med köpwarrant.

Tog konsekvensen i dag och klev ur BOLIDEN 8G 60SHB med svidande och lärande förlust om - 40 tkr.

Tur att en del av stratigin ändå funkar på vissa plan och det är att bara specka med pengar jag kan vara utan, att inte stressa in i ny "jagaraffärer", samt att inte ha avsatt mer än ursprungliga pengar för warrantäventyr.

Med lite flyt kan jag dock få kompensation i aktiedepån, då jag ansökt om 70 000 st Unitar utan TR i NE i CAG. Besked utlovat på torsdag om tilldelning, även om chansen till fullt är liten.

Ha det gott alla!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?