Post entry

Snart sjukt bra köpläge!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Har läst på lite om vad de olika börs mäklarna säger, och mycket tyder på att denna vecka kommer vara mycket volativ och därför stor risk för nytt stort ras innan nytt haussande påbörjas. Jag tippar på en ny stark dipp och där vi får se många "stöd" brytas och många stoploss braka lös på börsen. Jag anar ett ras för boliden ner strax under 80 kr och där har jag lagt mina köp ordrar. Jag anar att banker kommer straffas sig extra hårt särkilt seb.

Omx30 kommer troligen utsättas för ytterligare ett eller flera test denna veckan på 920 innan ny uppgång påbörjas. I alla fall om man skall tro "fear index" och all oro på marknaden. Om det är något man inte skall underskatta så är det ORO på marknaden. Jag tror fortfarande på ett uppgångs scenarie, men denna veckan är enligt mitt scenarie sista veckan av oro för att bytas ut till uppgång.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?