Post entry

Vänder marknaden idag!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Dåliga rubriker, pessimistiska bloggare. Signaler för en tillfällig botten.

Nu på morgonkvisten kände jag att det var dax att sälja björnen och lägga detta kapital i andra papper. Efter en längre tid med negativa nyheter och prat om nedåtgående trend tror jag att säljbenägenheten är liten och att vi kommer få en rekyl uppåt resten av veckan. Därför passade jag på att köpa lite fina bolag för mina björnpengar.

Gick in med en post i Brio. Då dessa har lagt om sin produktion samt bytt till ett vinnande datasystem som kommer ge detta företag stora personalbesparingar. Som IT konsult har jag sett flera företag som vänt sina negativa siffror när dom gått över till Microsoft Navision och fått ett flyt i sin orderhantering. Tror därför att ett gammalt fint företag som är historiskt låg värderat har en större upp än nersida.

Sedan efter denna blåsiga vecka så kunde jag ju inte låta bli att gå in i Vestas vid en kurs på 233.5 danska kronor. Dom har ju tagit hem endel order och har fått tagit mycket stryk på sistone.

I övrig håller jag tummarna för starbreeze imorgon.

Ha det gott

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?