Post entry

Chromogenics - Intressant läge!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Uppsalaföretaget Chromogenics har utvecklat en plastfolie som minskar värmestrålningen in i byggnader. Detta sänker energiförbrukningen rejält och med ett allt större miljöfokus verkar det väldigt spännande. En stor del av utsläppen på jorden kommer från nedkylning och uppvärmning av fastigheter. Bolaget bygger nu ut sin produktionsanläggning i Uppsala med nyligen förvärvade sputtringsmaskiner från det tyska bolaget Hörmann-Verwertungen GmbH & Co. https://www.chromogenics.com/news/sputtermachines-2/ Den emission som genomfördes i samband med detta köp har pressat kursen rejält och jag gissar att vi inom kort får en studs upp. Tror därför att vi har en riktigt bra ingångskurs här strax över 50 öre och har själv tankat på mig stora mängder aktier.

Detta publicerades på bolagets hemsida fredagen den 13 September

https://www.chromogenics.com/sv/nyheter/chromogenics-loser-dilemmat-med-luftkonditionering/?fbclid=IwAR1TfGgQwkbbpkf7ph8tRR5JnhW8wmpi3u9jjPtmWkH1FYVr_lSCC_v7FxA

Väldigt intressant läsning tycker jag och när nu bolaget kommer att börja produktionen av sin patenterade folie tror jag det kan komma att lossna rejält för bolaget.

Lite sevärda klipp

https://www.youtube.com/watch?v=noxDUjoNy6g

https://www.youtube.com/watch?v=e2G5MiLhi9s

https://www.youtube.com/watch?v=SPrgbdE3F0c

Jag äger aktier i bolaget , gör alltid er egen analys innan ett ev investeringsbeslut.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?