Post entry

Bioteknik

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Kolla in dom här jag tycker dom är spännande.!!

Tripep AB Värderingen är fortsatt extremt låg samtidigt som nyhetsflödet bedöms kunna vara starkt under slutet av året. Tror att det finns betydligt mer potential både på kort och lång sikt med en fortsatt hög risk i rörelsen.har enligt gårdagens pressmeddelande erhållit ett patent i EU för användandet av ribavirin som ett immunstimulerande adjuvans för både protein- och DNA-vaccin. Särskilda patentkrav skyddar kombinationer som innehåller ribavirin och protein eller DNA från hepatitvirus, vilket banar vägen för utveckling av nya läkemedel och behandlingsregimer för hepatit B- och C-virusinfektioner. Enligt pressmeddelandet finns redan motsvarande patent godkänt i USA.

Ett riktigt bra patent som öppnar dörren till vidare utveckling. Aktien stiger något på nyheten och det känns motiverat utifrån den låga värderingen bolaget har i dagsläget

Bioinvent rapporterar för tredje kvartalet. Bolaget har intäkter om 140 miljoner kronor och en vinst om 21.9 miljoner kronor för perioden. Per balansdagen uppgick bolagets likvida medel och kortfristiga placeringar till 230.3 miljoner kronor. Bolaget har lämnat in en ansökan om att få påbörja fas I-studier med läkemedelskandidat TB 403 som binder till målproteinet PIGF för att hämma kärltillväxt.

Inga nyheter från bolaget. Negativt är att bolagets uppdragsverksamhet tappar tempo och det sänker intäkterna. I och med detta finns anledning att sänka förväntningarna om dessa intäkter Bolaget ser ut att gå in i en något mer aktiv period med nyheter men det skall ses utifrån Bioinvent. Generellt är bolaget sparsam med att kommunicera med aktiemarknaden. Summan blir dock ett bibehållet riktvärde om 23 kronor.

Hittade dom här på en annan site tyckte det lät intressant vad tycker ni??

Höga målkurser...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?