Post entry

Countermine-VD:s desperata försök att undvika stämning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Cirkus Karo Bio fortsätter medan det grekiska dramat Countermine precis har tagit steget från komedi till tragedi för Christer Bergqvist.

På ett sätt känns det nästan skönt att han uppvisar samma inkompetens med sin privata ekonomi som med Countermine. Att genomföra en uppenbart falsk bodelning där man i äktenskapsförordet tvingas redovisa hela sin förmögenhet måste vara bland det dummaste man kan göra (artikel om bodelning i e24). När Christer nu har "skiljt" sig så har kronofogden självklart insett att Christer kommer att göra sitt bästa för att komma undan några stämningar (artikel om razzia).

Jag har svårt att förstå hur den här mannen har kunnat bli VD över ett företag som han inte själv har grundat. Även de dummaste människorna jag träffat har i alla fall haft sinnesnärvaro att åtminstone kolla med Flashbacks juridikforum innan de påbörjade något sådant här juridiskt självmord.

Hursomhelst ska det bli intressant att följa den här tragedin och se vilken trygghet man har som inkompetent VD, det må vara lättare att bli ordförande i Socialdemokraterna men jag vill se tillbaka på livet med åtminstone någon form av stolthet.

Själv måste jag nu läsa på reglerna för förlustavdrag på bolag som likvideras. Total förlust 2000 kr.

J
j
Member since Jun 14 2010

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?