Post entry

Den konspiratoriska dollarn, gasen och oljan

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Den senaste veckan har jag bevakat de amerikanska budgetdiskussionerna live via live.cnn.com. En hel del intressanta dialoger och röster har höjts jag har även fått höra några intervjuer med Obama när han besökte en fabrik under onsdagen. Min uppfattning om Obama har varit att han stått inför flertalet svåra utmaningar i samband med att lägga sin budget, och under det besök han gjorde under onsdagen förklarade han bland annat om indragningar inom alla områden förutom skolan.

Förutom det, var så klart oljan ett hett samtalsämne, han berättade om "bio-fuel" som var en av anledningar till hans besök i Brasilien, och förhoppningen att kunna använda oljan utanför Brasilienskust på ett eller annat sätt. Och i sann T Boone Pickens anda förklarade han sin vilja om att bli fri från arabvärldens olja (OPEC-beroendet). Han fick även frågan om hans uppfattning, på vad jag uppfattade vara Projekt Keystone XL - 2, som Kalles Farsa skrev om för några dagar sedan. Och även om han betonade att han inte fick vara positiv innan berört utskott hade yttrat sig i frågan, var det enkelt att förstå hans ståndpunkt. Speciellt de aspekten om att vi måste vara medvetna om miljöpåverkan och se över så att allt verkligen hanteras på korrekt sätt.

Två dagar efter intervjun fick jag ett nyhetsbrevfrån Midwest Energy, som tog upp delar av kritik som finns i projektet. Läs mer här: http://solveclimatenews.com/news/20110407/public-keystone-xl-pipeline-environmental-review-clinton

T Boone Pickens, som för övrigt både finns som grupp på Facebook och på youtubekanalen "pickensplan" vill att vi ska övergå till naturgas. Obama var i intervjun mycket positiv till detta, även om han talade om en omställning som skulle ta mycket lång tid. (Han pekade mer på att oljepipelinen låg störst inom räckhåll).

Sedan bytte jag kanal på CNN Live channel, och hamnade antingen in the House eller in the Senate, för vad som hände var att jag snubblade rakt in i en naturgas diskussion om det stora Marcellusshalefältet som ligger under New York. Det var bland annat Mr Reed och Mr Thompson som pratade om vikten av fältet, hur säkert det är med fracking men även om vikten om att allt måste göras på rätt sätt för att minimera miljöpåverkan.

En diskussion om kemikalier i det vatten som används togs upp, och de menade att debatten blivit fel i medierna och att ingen av kemikalierna är farliga, eller åtminstone att de jämställde innehållet med vad som ingår i en vanlig tandkrämstub. Enligt dem hade medierna återvänt gamla artiklar för redan besvarade frågor.

De tog även upp den faktor att för inte så länge sedan var USA redo att börja importera naturgas från Ryssland och därför har lagt ned ett stort arbete på pipelines. Istället för att importera naturgas finns det därför en mycket stor chans till att naturgas kan komma att exporteras. De pratade om en livslängd på Marcellus på ungefär 90 år och inom tio år en beräknad ökad arbetskraft inom naturgasindustrin med 175 000 jobb.

Så kom det sig att jag berättade den här historien för min vän, den konspiratoriska värmlänningen. Och jag förklarade hur mitt förtroende för naturgas, och Obama starkt hade ökat. Självklart kontrade han med ganska tuffa anklagelser. Först och främst att Obama egentligen inte har någon makt, han pekade på Bilderburggruppen som egentligen styrde honom. http://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen och han rekommenderade mig att se filmen The Obama Deception av Alex Jones, som ligger på youtube. http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw han pekade även på två andra filmer Alex Jones gjort för att jag ska förstå hur Bilderburggruppen är uppbyggd. Att den styrs av Wallstreet, Rotschild och flera miljardärer som pratar om en "New World-order".

"Over more than two centuries ,the Rothschild family has frequently been the target of conspiracy theories. These theories take differing forms, such as claiming that the family belongs to the Illuminati, controls the world's wealth and financial institutions, or encouraged wars between governments. Discussing this and similar views, the historian Niall Ferguson wrote: "As we have seen, however, wars tended to hit the price of existing bonds by increasing the risk that a debtor state would fail to meet its interest payments in the event of defeat and losses of territory. By the middle of the 19th century, the Rothschilds had evolved from traders into fund managers, carefully tending to their own vast portfolio of government bonds. Now having made their money, they stood to lose more than they gained from conflict. The Rothschilds had decided the outcome of the Napoleonic Wars by putting their financial weight behind Britain. Now they would sit on the sidelines." http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

Jag hittar även artiklar som pekar på Carl Bildts närvaro i gruppen http://www.dn.se/nyheter/varlden/carl-bildt-i-mote-med-bilderberggruppen och att Bonnierfamiljen är medlemmar.

Sedan säger min vän, du vet väl om att jordbävningen i Japan inte var någon jordbävning? Den var beställd av Bilderburg, och anordnat via ett väderinstrument som heter HAARP. Själv kände jag till HAARP efter ett samtal med en vän i USA, och hon menade på, efter en dokumentär på TV att all snön som föll i vintras var ett resultat av HAARP.

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Min vän säger att han förstår att jag inte kommer att ta till mig det han sagt till mig. Detta på grund av att jag redan är fylld av information från medierna och politikerna som Bilderburg kontrollerar. Han har rätt.

Men tankar som sådant här sätter sig på hjärnan ibland, och man undrar om inte lite mer ligger bakom, och hur välregisserat saker och ting egentligen är. Jag tänker mig bland annat de diskussioner som förs på aktieforum om insidertrading, och vem institutet är som ger en säljrekommendation samtidigt som de köper.

Avslutningsvis klämmer min vän till, du vet väl om varför dollarn är så svag. Federal Reserve är privatiserad den står utanför lagarna och just nu planeras det i kulisserna för en ny valuta; AMERON med både Mexico, USA och Canada som deltagare, http://en.wikipedia.org/wiki/North_American_currency_union

Så säger han den sista presidenten som stod upp emot Bilderburg var Kennedy, och du vet väl om hur det gick för honom?

Jag släpper de konspiratoriska planerna, och jag funderar lite på vad jag sett, hört och läst. Och om de går att släppa dem.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?