Post entry

Prevas, Rezidor Hotel Group och Diamyd Medical inspelning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag har lagt upp alla inspelningar på ett nytt ställe förhoppningsvis kommer det att fungera på ett tillfredsställande sätt.

http://301.se/strindberg

Från kvällens träff med Aktiespararna på Östermalm i Stockholm.

http://www.divshare.com/download/6919808-b5f

****00:06:59** Prevas** Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Medarbetarna inom dessa områden genererar konkurrenskraft till kunder genom innovativa, lönsamma och framtidssäkra lösningar. VD Mats Lundberg presenterar bolaget.

00:37:24 Rezidor Hotel Group Ett av de snabbast växande hotellföretagen i världen. Bedriver sin verksamhet huvudsakligen under namnen Radisson SAS och Park Inn. Företagets målsättning är att bli det ledande förvaltningsbolaget inom hotell- och restaurangbranschen i Europa, Mellanöstern och Afrika. Företaget presenteras av IR-ansvarige Per Blixt.

01:13:38 Diamyd Medical Använder kunskap inom immunologi , bioteknik och affärsutveckling för att identifiera och utveckla läkemedelsprojekt. Idag är forskningen och utvecklingen koncentrerad till ett vaccin mot Typ1-diabetes, vilket hittills visat sig vara effektivt och har få biverkningar, Slutet av nästa år väntas bli avgörande för bolaget när resultatet från en omfattande fas III-studie kommer att presenteras. VD Elisabeth Lindner presenterar.

I den mapp där mina inspelningar ligger så kan man enbart ladda ned 10 GB per månad. I skrivande stund så är kvoten fylld till 72%. Den nollställs den 29:e varje månad. Jag vill helst ha mina inspelningar samlade, men om det skulle bli så att kvoten fylls före 29:e så skicka bara ett meddelande så lägger jag upp en ny länk.

Då kvoten på kort tid har passerat över 81% så har jag valt att lägga upp en alternativ länk för nedladdning av denna inspelning. Den kommer dock att raderas när min kvot är nollställd.

http://www.easy-share.com/1904191334/20090325 Aktiespararna.WMA

Reservlänk för Biosensor

http://www.easy-share.com/1904191575/20090324 Aktietorgskväll.WMA

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?