NEXT GENERATION INVESTMENT BANKING

Members network

Post entry

Dignitana 2 för samma pris som 1

Dignitana inleder kliniska studier inom skalpkylning mot Stroke. Nu står det tydligt att vi i Dignitana-aktien får både ett snabbväxande vinstgivande anticancerbolag och ett high medtechbolag med kliniska studier inomskalpkylning mot stroke.

Dignitana har tecknat avtal om klinisk studie med en ledande neurologiklinik i Storbritannien. M h a 25-30 personer ska Dignis produkt utvärderas inom hjärnkylning av strokepatienter. Samarbetet finasieras externt eftersom det är hyperintressant och kör igång under våren. Förmodligen är det hälporganisationer som står för pengarna.

Den dagen Dignitana lanserar produkter inom indikationen stroke är aktieägarnas lycka gjord.

Dignitana som skalpkylningsbolag för att behålla håret vid cellgiftsbehandling är värt betydligt mer än dagen 19 kronor. Läs t ex analysen på smallcap.se. Till de skavi nu lägga stroke produkten. Vad ska det värderas till? Just nu förmodligen inte merän 70-80 miljoner kronor, men detär ändå 10-11 kronor på dignitana aktien.

Jag tror vi kan få se samma resa i Dignitana nu som vi haft i CRad. Jag säger som Kim Dahlström: "Kul med en Tenbagger" - men jag syftar inte på Jays.

What happened to comments?!

Don’t worry we will activate comments very soon. And also Top Lists, User Profile information and other features that was available before launching the new version of the Redeye Community.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?