Post entry

En påsk hälsning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Tjena Redeyeare skickar bara en liten påskhälsning från ett varmt Thailand ca 35 grader. Livet är härligt här sol, bad, pilsner, nöjesliv och lite trading för skojs skull vad kan man mer begära.

Jag hittade av en slump mina gamla inloggningsuppgifter så jag skriver några rader. Några har säkert förstått att jag skrivit lite under andra pseudonymer. Jag tycker helt enkelt det är roligt att vara lite hemlig och skoja till det lite och kommer nog att fortsätta så när andan faller på...

Börsen har gått fantastiskt bra hjälpt av låga räntor och de som envisats med Xact Bear de senaste året har inte blivit feta. Det finns ju alltid något att vara orolig för och nu undrar jag om inte marknaden tar kronförstärkning senaste tiden för lätt det kan ge avtryck i kommande kvartalsrapporter. Men det låga ränteläget kommer nog att vara kvar ett tag så något ras tror jag inte på. Men som alltid det gäller bara att ha mer rätt än fel eller hur... Egentligen behöver man ju bara ha ordentligt rätt en gång bara man tar betalt förstås ;-)

Redeyesidan verkar fortsätta utvecklas bra och är alltid kul att läsa på.

Glad Påsk och trevlig sommar önskar

Sigge

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?