Post entry

Endomines - Gruvan är i gång!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

I dag kom då det efterlängtade PMet från ledningen i Endomines.
Guldet har nu börjat brytas och anläggningen fungerar mycket tillfredsställande. Man har en god reserv bruten malm som man jobbar med och den håller de halter av Au som man hade räknat med.

Kursen är för tillfället upp ca. 9 % och Avanza har tagit in Endomines på Heta listan, men en målkurs på 11.60. Kursen ligger just nu på 11,00 så det är alltså fortfarande en god potential här i det extremt korta loppet.

Endomines stora värden detta år ligger dock i deras övriga områden som skall borras. Det har utförts vissa undersökningar redan nu som tyder på mycket goda halter även utanför den dagsaktuella Pampalofgruvan och om de håller vad de lovar så kommer vi jubla hela vägen till banken i slutet på kommande höst. Om man väljer att gå ut då vill säga. Endomines har potential under låååång tid framöver, för den som orkar vänta. Själv ligger jag mycket tung i detta bolag, drygt 70 % av portföljen

Vill man veta mer så läs min analys av bolaget.
Dagens PM finns att läsa på bolagets hemsida och på Placera.nu.

Håll hårt i hatten nu! För snart kommer de stora elefanterna och ska vara med och dansa den finska tangon..! ;-)

Mvh. Your_Therapist

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?