Post entry

soptunne sverker

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

I dagens industri går det läsa om hur Sverker olofsson gått på pumpen i scanmining , han uttalar att han tycker aktier är en dålig produkt och bör slängas i soptunnan .

Uppriktigt sagt får jag säga att jag kan inte förstå hur man kan satsa pengar i ett nystartat gruvbolag och inte inse att det kan gå omkull.

Men i det stora hela hela så är ju aktier det bästa alternativet att spara i på lång sikt , men då ska man bygga upp portföljen med eftertanke och aldrig lägga alla ägg i en korg .

Visst är aktier riskfyllt och jag brukar kasta de flesta prospekt jag får att köpa direkt i soptunnan . Ibland får man prospekten bara dagar innan anmälningstiden går ut , då inser man att man det inte gått så bra i första utskicket och det brukar sällan vara speciellt bra erbjudanden som kommer.

Vad jag skulle vilja se är en grundutbildning i skolan om aktier , som det är idag får ju bara de intresserade kunskapen men alla behöver förstå grundprinciperna vid sparande i aktier .

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?