Post entry

EyeOnID Group

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

ID-brott är idag det snabbast växande brottet globalt. Eyeonid har hittat läckt data hos 1 av 3 användare på nätet, deep web och dark web.

Omvärlden har identifierat orsaken och börjat ta det på allvar genom regelverk som t.ex. GDPR & NIST. Exempelvis har GDPR redan nu börjat slå mot de som inte uppfyller kraven, ett av de första fallen där ett sjukhus i portugal blev erlagda ca: 4miljoner i böter avslutades nyligen.

En enorm marknad är på väg att öppna sig inom cybersecurity allt från banker, försäkringsbolag, telekom/bredbandsoperatörer, sociala medier och andra användarbaserade tjänster till nationella cyberförsvar är i behov av realtids övervakning av uppgifter som kan användas i skadligt syfte.

Agila bolag som Telenor, SRS, Willis Tower Watson, Tieto, Matchmaker Ventures och Société Générale m.fl. väljer Eyeonids white label koncept för att kunna profitera och ligga i framkant teknikmässigt i den digitala transformationen som pågår.

Eyeonids unika teknik tillsammans med dotterbolagens Eyeontexts mindcraft och Eyeonpass nästa generations password manager skapar ett diversifierat och unikt erbjudande på en skalbar plattform. Ett first line of defence som blir väldigt svårt att matcha för eventuella konkurrenter. Statistik visar att ca: 30-40% beror på den mänskliga faktorn vilket är ytterliggare ett argument för produkten.

Eyeonid har en otroligt lovande framtid, strategin att ta marknadsandelar på en global nivå genom white label är bevisligen ett mycket lyckat drag. Man är delaktiga i en transformation och fyller både en funktion för partners samtidigt som man skapar värde och förbättrar dialogen med kund, där den känner sig trygg och förblir lojal.

Kursen ligger för närvarande på en väldigt attraktiv nivå, då man redan skapat sig en mycket stark position som radikalt kan påverka tillväxten samt framtida intäkter. När man ser till partners, teknologi, marknad och konkurrens.

Disclaimer: Jag äger aktier i bolaget och all investering sker på egen risk. Analysen är min tolkning av bolaget och varje person bör skapa sig en egen uppfattning och göra en egen analys innan man fattar beslut om att investera.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?