Post entry

Fingerprint Cards AB

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Fingerprint Cards som investering!

Fingerprint har igennom årene varit älskad och hatad av många människor på börsen, men de möter kanske deras evolution i historien detta år. De som har följt Fingerprint är medvetna om ankomsten av ny VD under våren 2009 och har sedan varit ett företag som har byggt på förtroende, inga falska förhoppningar mer och de har uppfyllt sina egna beslut och utlåtanden, trots att de har haft lika mycket motvind som alla andra. De har uppfört sig realistiskt till sina egna förmågor. Jag kommer inte att tala illa om tidigare VD, dock skulle jag säga att min uppfattning av nya och gamla VD definitivt är 2 motsatser.

De har haft två designwins i december och ett rekordkontrakt i januari månad. Det finns sannolikt flera Designwins under första halvåret 2012.

Upsiden för Fingerprint Cards ligger i att de har arbetat intensivt på att få en liten och unik sensor för avläsning av fingeravtryck på ett enkelt och mycket säkert sätt. Deras sensor är långt ifrån konkurrenternas sensorer om man tar strömförbrukning. Storleken på sensorn är också i en mycket liten format, trots att AuthenTecs annonseras för världens minsta sensor, vilket inte är helt sant. Marknad skriker efter att veta vem Tier1 och Tier2 kan vara, och de kan naturligtvis inte avslöja vem det är innan tillverkaren har gett tillåtelseatt publicera detta. Fingeravtryck finns på upsiden eftersom så mycket energi sätts i mobiltelefonen måste vara bank, arbete och inte minst arrangören för din personliga information och alla bör vara intresserad av att säkerheten är av största vikt.

Jag tror personligen att de fortfarande lider av den tidigare ledningen och affärsidén så många som skriver om Fingerprint fortfarande sitter med ett arv av tidigare VD, och det är synd eftersom den nuvarande VD i mina ögon är väldigt rättvis och ordnad och en direkt motsats till tidigare VD. Det måste konstateras att oavsett eventuella VD handling i hans eller hennes privata information är inte ansvarig om det inte är undertecknat klasul och inte skyldig att ge någon förklaring. handlingar av privat karakter. Trots VD har givit mest troliga orsaker till försäljning och inköp, samt dokumenterade, och igen han har ingen plikt att göra det. Bolaget är ett litet företag och därför är det lätt att styra priset upp och ner med små resurser, hviket också är lagt mycket resurser på att få ut på Internet både för och emot. Det enda man kan hoppas är att FI arbjder på det och må dra slutsatser, men det går så veldig langsamt med en sak i marknaden.

JohanCarlströmhar inte haft mycket vind med sig trots att han har vänt ett företag som har varit nära konkurs när han tog över den heta stolen. Han har, trots att det är svårt att vända ett företag från kaos till ett konkurrenskraftigt bolag med samtidig god arbetsmiljö baserad på artiklar som är publicerad i olika medier. Ingen kan tvivla på att Johan har varit den nödvändiga manager för att få denna lilla bolag att blomstra igen.
Eftersom jag är själv delägare i Fingerprint skulle jag inte rekommendera köp eller försäljning, eftersom det sannolikt kommer att betraktas som hyper och kanske värre. Jag ser dock realistiska möjligheter och inte minst potential i bolaget och har en förväntan om att kursen kan vara multiplicerat under de kommande 2 till 3 år om det är som de meddelar och de har uppfyllt sitt ansvar tidigare och tror att de kommer att göra det igen och igen.

God vind!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?