Post entry

Investering värd att identifiera

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Fingerprint Cards har genom åren gjort sig intressant som bolag för den som funderar över problematiken kring alla dessa koder.

Så har bolaget presenterat sitt genombrott på massmarknaden, kinesiska bankkunder får tillgång till usb med linjesensorn. För den som följt bolaget en tid känns det självklart att ta steget in på arenan nu tycker jag.

Jag blir väldigt tveksam när intressenter pratar om vikten av att Amerikanerna är med på tåget, jag tror snarare att kinserna är de som bör vara först på tåget. Är det någonstans den nya ordningen sätts idag så är det i Kina.

Två representanter där verkar framgångsrikta just nu och det känns betryggande. Att marknaden är gigantisk är ju ingen nyhet men man häpnar dock över ett underlag på 100 miljoner enheter kopplat till dagens nyheter. Skulle man klara att rulla ut den här volymen (antalet kunder i den aktuella banken är säkert väl inringad) till allesammans så pratar vi kanske om 200 - 250 miljoner om året i 4 år.

Det börjar bli dags att värdera om det här lilla bolaget. Som VD säger det här en milstolpe i Fingerprints historia.

Det kan bli en häftig resa om man identifierar bolaget i tid.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?