Post entry

Formpipe, nu händer det! Drygt 10 MSEK i orders på några veckor,

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Har försökt skrika mig hes för potentialen i aktiekursutvecklingen för Formpipe sen valet/rapporten men framförallt efter att ramavtalet blev klart.

Kändes mest som att de flesta här inne bara gäspade åt det hela, tyvärr för det var som jag skrev Remium & Carnegie som fortsatte tanka. Sen har ordrarna rasat in och ligger på ngn sorts ATH enligt mig med nästan 10 MSEK i nya orders på mindre än en månad. Det bästa av allt är att vilken dag som helst så kan det ramla in en ny order på någon/några MSEK vilket lyfter aktien varje gång. Kanske redan i eftermiddag.

De tekniska faktorerna är så gott som urstarka det som är kvar är att bryta upp över 16,80 som är 200 dagars och sedan få ett genombrott av den underifrån från MA50, som snart börjar peka spikrakt uppåt.

Vi testade 16,80 under förmiddagen och när vi väl etablerar oss därutöver så kan det bära upp till 20 kr igen i januari/februari.

Det svåraste just nu enligt mig är att hålla sig från att stoppa in alla pengarna i Formpipe, potentialen känns ju hårresande.

Jag hoppas att några börjar tro mig snart och köper några aktier för er egen skull. Eller så är ni mycket välkomna med kritik så kan vi diskutera potentialen.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?