Post entry

Gabather - fantastiskt spännande bolag! Mångdubbling kommer...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

... efter resor i NVP, WNT och Immunicum känns det riktigt roligt att hitta en ny aktie som har samma eller ännu större kurspotential i ett tidigt skede innan den har gått till 20-60 SEK.

Gabather har det redan skrivits bra information om av t.ex. skribenten Diagnostik och det kommer garanterat skrivas mer från tidigare framgångsrika skribenter inom branschen. Jag har en mycket positiv känsla utifrån det jag läst och det fundamentala. Här är mina främsta argument för ett långsiktigt köp i Gabather:

1. Börsvärdet: med ett börsvärde på 55 MSEK så finns en oerhörd uppsida om vi jämför med aktier som introducerats tidigare. En dubbling eller tredubbling kan komma snabbt, och det finns ju chans på mycket mer.

2. Mångmiljardmarknad: Marknaden för läkemedel inom Antidepression, Smärtbehandling och Minnes- och kognitionsförbättring är enorm. Så fantastisk potential.

3. Ledningen: Intressant och bra ledning, vilket är helt avgörande för succé.

4. Mångmiljardaffärer i branschen: Kapitalet flödar verkligen i branschen, vilket ger en enorm krydda till bolag som Gabather.

5. Patenten: Grymt starka patent i USA, Kina och igår kom också Europa.

6. Pipen: Det har under hösten, senaste 5 december, kommit riktigt intressanta nyheter från studierna och mer kommer... (kursen står nu där den var innan nyheten den 5 december...)

7. Nyhetsflödet: Har kommit två fina nyheter senaste dagarna, och mer kommer vilket skapar drivkraft till den långsiktiga uppgången för aktien.

På det hela taget en mycket intressant aktie som kan komma att dra iväg som en raket upp mot 20-60 SEK när den blir mer känd för marknaden. Vi har alla sett och många varit med på resor med NVP, WNT, Kancera och Immunicum. Det ser ut som ett ypperligt läge har infunnit sig för att ta en långsiktig position i en ny spännande aktie och vara med på ännu en fantastisk resa upp i det blå...:

Gabather (GABA), senast betalt 5.85 SEK (börsvärde: 55 MSEK)

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?