Post entry

Personligt möte med Bert Junno

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Gabather är i en bra position för att göra affär och har rätt verktyg för detta. Detta var aldrig något som Gabathers VD kunde ge uttryck åt kring tidigare projekt som Galecto Biotech och WNT Research. Det fanns ofta osäkerheter och missräkningar.

Bert Junno är grundare, styrelseledamot och VD för Gabather sedan 2014. Innan bolaget bildades jobbade han med att utveckla life science project inom statligt ägda fonden Forskarpatent i Syd som VD. 2008 startade han WNT Research som listades på Aktietorget 2010. Forskarpatent hade varit engagerat i WNT Research sedan 2005 och de såg listningen som en exit. 2011 startade Bert tillsammans med forskaren Hans Schambye, Galecto Biotech AB som resulterade i en mångmiljardaffär med Bristol Myers Squibb.

Bert har aldrig i detta område haft erfarenhet från något projekt med så stora datamängder inom olika områden och med tydliga och robusta svar på Gabathers frågeställningar. Bolaget är i en bra position för att göra affär och har rätt verktyg för detta. Detta var aldrig något som han kunde ge uttryck åt kring tidigare projekt som Galecto Biotech och WNT Research. Det fanns ofta osäkerheter och missräkningar.

Läs hela reportaget på följande länk nedan:

https://www.dropbox.com/s/wxubqok2hglu4bg/Personligt%20m%C3%B6te%20med%20Bert%20Junno.pdf?dl=0

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?