Post entry

Gammal man begriper mer och mer för var dag!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Bästa sättet att tjäna pengar på aktier är att köpa en portfölj med "bra aktier" och ha dem länge. Vägen till länge är som bekant krokig och ...

Ju mer man läser , ju mer man aktiverar sig. Ju mer man göder andra smällsnåla , små ,falska figurer och institut.

Desto mer förstår man att funktionen vissa andra ägnar sig åt är att informera om vad som hamnat på slaktbänken. Vad som ska pressas så att de digitala ettor man har ska fylla de smällsnålas konton istället.

Jag blev så väldigt förvånad över hur vissa kunde få till det häromsistens. När man skrapar på ytan och ser vilka aktier somliga knåpar ihop i samma blogg förstår man att det är en bödels blogg man läser. En finansbödel ute för andra gången för att kapa det som aldrig fanns. En finansbödel ifrån de institut som betraktar den kreative som töjer på sina placeringar PRECIIS enligt vad bödeln själv utmålar men som betraktar sina kunder som bölder på sina fina icke existerande lager av aktier.

De ägnar sig åt ett geschäft. Sälj ngt till ett marknadspris men leverera aldrig. Hur märker du det? Du får aldrig nån post från bolaget!

Du får inte några erbjudanden om emissioner. Så varför vara långvarig krokig o lönsam mjölkossa åt en mäklarkår som inte har den minsta heder!?

Det ska bli ett nöje att läsa hur samme bödel i morgon dag skriver om vad han dödat i långvarig krokig näsa för att branschen inte har de valutor du tror du köpt!

Vad bödelns arbetsgivare glömt är att flytt kostar dem 15% av resterande handel de ping pong at sig till flesta antal "affärer" på "marknaden".

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?