Post entry

Getupdated börjar att få ordning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Med ny VD, positivare och positivare kvartalsrapporter samt påbörjad verksamhet internationellt, känns det som att Getupdated Internet kan vara påväg uppåt. Bara idag steg aktien med 20%.

"Getupdated-koncernen har ett komplett utbud av produkter och tjänster inom online media. Bolaget har ca 130 anställda och omsatte under 2011 drygt 160 miljoner kronor. Koncernen har verksamhet i Sverige, Storbritannien, Frankrike, Irland och Italien.

Urban Johansson tillträder som ny koncernchef på Getupdated den 9:e mars och efterträder då Peter Eriksson.
Urban har under de senaste 25 åren haft ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring i ett antal företag, bl.a inom Fritidsresor, Eurovent Marketing, Swedish Open, Ramundberget och Ogilvy. Hans främsta uppgift inom Getupdated blir att utveckla bolagets position som helhetsleverantör av integrerad internetmarknadsföring, med ambitionen att bli den ledande aktören som one-stop-shop för innovativa onlinetjänster."

"Getupdated redovisar nu ytterligare ett kvartal som definitivt visar att bolaget har vänt. Kvartal 4 gav ett rörelseresultat om 3,5 MSEK, vilket visar på en klar vändning av bolaget. Kärnverksamheten Sökmotoroptimering, som nu är dominerande, har en fortsatt stark tillväxt."

Getupdated expanderar verksamheten och öppnar ett försäljningskontor i Miami under varumärket Just Search. Som helhetsleverantör inom internetmarknadsföring kan nu en bredare marknad nås. Lanseringen innebär ett ytterligare kliv framåt i koncernens tillväxtstrategi. "

"Just Search Italien är ett företag som tillhandahåller tjänster inom t internetmarknadsföring och en del i Getupdated-koncernen. Nu har Just Wine Srl, som är en av Italiens mest lovande webbutiker för viner, valt Just Search som leverantör gällande deras digitala marknadsföring. "

Information hämtad från deras hemsida. och med dessa rader satsar jag åtminstone kortsiktigt på att Getupdated kommer att stiga ytterligare.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?