Post entry

Getupdated (GIM) - En badboll som kan vara på väg till ytan

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag vill slå ett slag får denna badboll. Ny VD, omstrukturering, ökat cashflow och resultat under 2009. Jag tror detta bolag kan utvecklas väl under 2009 om VD lyckas bättra på förtroendet. Av det jag läst och hört så verkar han vara riktigt duktig och inger stort förtroende vilket är precis vad som krävs.

GIM är ett av få bolag som inte lyckats resa sig än trots att många andra nedtryckta bolag har börjat resa sig, vissa ordentligt.

Mitt gav ligger runt 20 kr vilket innebär att jag ligger ca 90% back i mitt gamla favoritbolag. Men jag ser nu med tillförsikt fram emot en bättre utveckling.

Bolagets verksamheter ligger rätt i tiden och skalbarheten i verksamheten är stor. Visst finns det god chans att bolaget kommer visa mycket god lönsamhet framöver och att kursen repar sig ordentligt!

Dagens värdering speglar ett stort misstroende men jag hoppas att den nya VD kan ändra på detta och värderingen av bolaget kommer bli en helt annan.

Egentligen är det sanlöst att ett så fint bolag har kunnat skötas så illa. Det kan bara bli bättre enligt min mening. GIM är ett bolag är hålla koll på. Om man lyckas höja lönsamheten och öka fötroendet på marknaden så finns det en stor uppsida.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?