Post entry

Lite julklappstips för den med starka nerver.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

God jul till redeyecommonityn, snart kommer tomten med hårda och mjuka paket. Själv sitter jag i tomteland och "snyltar" på morsans grannes bredbandsuppkoppling för tillfället.

Vi passar på att önska våran speciella oljebloggare och allas favorit Kalles farsa för alla hyllningar tidigare i dag, och jag tror att jag talar för dom flesta här inne när vi säger att vi nog har tjänat någon krona eller två allihopa på hans utmärkta oljetips under åren (för nu handlar det faktisk om år). Och kalles farsa - det är jag på bilden, men överviktigt???? Nej inte det minsta, bara välmåeende.

Nu till vad tomten kan komma med för spännande paket i år. Och som rubriken säger, för om med starka nerver har jag några förslag.

Glycorex- hoppsan, kanske bara kanske att 2011 kan bli Glycorex år. Många trogna ägare har vänta och väntat och väntat.... på ett besked från FDA under många år på att glycosorb skall bli godkänd i USA. Med det verkar dröja. Nu när aktiekursen har sjunkt rejält senaste tiden har värderingen kommit ned till väldigt attraktiva nivåer. Detta känns nästan som det säkraste kortet bland julklapparna. Enligt bolaget är alla svar nu lämnat till FDA och skulle ett positivt besked kommar tror jag vi kan skruva upp kursen både 100 och 200%.

Starbreeze - mitt gamla skötebarn..Flera sorger och berövelser senaste året har avlöst varandra. Personalproblem, nyemissioner och nedlagda spelutvecklingsprojekt har pressat ned kursen rejält och många har lämnat skeppet. Som den motstrebaren jag är gör jag tvärtom. Teckna full i nyemissionen och väntar på positiva besked som skall ta bolaget till höjdarna igen.

WesC - återigen.. i motsatt till många andra tror jag inte att kläsundret WesC är slut ennu. Det kommer snart ta slut då mode är mode och det går i vågor. Men jag litar på Greger när han säger att det fortfarande går bra. Q4 tror jag överraskar positivt och kurser över 100,- snart vi ser igen. Jag ökar och väntar med spänning.

Julklapp nummer 4 hoppas jag blir en hyllning till Kalles farsa. Kalahari eller Integra Gold Corp som det numera heter. Jag har klivit på och hoppas på positiva besked i januari/februari.

God jul på Er alla!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?