Post entry

Gör det lätt för dig

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Gör det lätt för dig! Det är lättare att placera på lång sikt då det är mycket lättare att sia om utvecklingen gentemot att på kort sikt spekulera i upp/nedgång. Det är lättare att placera i sunda bolag med god vinst och bra historik gentemot att placera i förhoppningsbolag. Det är lätt att följa om bolaget går bra genom att placera i ett bolag som lämnar god utdelning. Utdelningen är ett tecken på välmående. Om utdelningen sänks eller slopas finns det anledning att se över sin placering. Det är lätt att placera i bolag med en verksamhet man verkligen förstår sig på. Gentemot bolag med en krånglig verksamhet som man inte riktigt får grepp om. Förstår man inte affärsmodellen är det svårt att uppskatta framtiden/framtida vinster.

Det är viktigt att ha en väl genomtänkt strategi. En strategi att stötta sig på när man är osäker. Med en bra strategi vet man i förväg hur man skall agera vid olika händelser. Man vet vilka bolag man skall leta efter/titta på. Det är lättare att ta bra beslut med en genomtänkt strategi.

Mvh

//P

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?