Post entry

Guideline kommer med rapport.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

På måndag 24 maj är det dags för Guidline att presentera hur årets första kvartal har gått.

Det finns en hel del att se fram emot ser det ut som! Förra året var väldigt starkt trots en kraftigt vikande konjunktur, något som borde ha kunnat drabba Guidelines försäljning av markradar system, men som inte gjorde det. I stället visade man på större efterfrågan än någonsin och man har börjat öppna upp nya kontor world wide för att lättare kunna nå ut till kunderna.

Har 2010 inletts lika starkt? Vi hoppas givetvis det!
Samarbetet med Atlas Copco räknar vi också med att få höra en del om. Står tidsplanen stadig med release av nya verktyget för sänkhammarborren nu i höst?
Inga förseningar har kommunicerats hittills iaf. och Atlas Copco verkar nog så ivriga att få komma igång, så jag räknar med det och det kan innebära en del raketbränsle i tanken, både på kort och lång sikt.

Hur som haver. Guideline handlas redan nu gott och väl med rabatt trots den stabila inkomstgivande delen av företaget som sysslar med markradartekniken, dvs. Malå Geoscience.
Själv köpte jag på mig ett gäng i dag på 2.50 och det känns som en bra ingångsnivå nu när kursen sjunkit tillbaka en bit. Kurvan för TA ser enligt mig aptitlig ut likaså.
Man får mycket för pengarna i Guideline nu helt enkelt! Guideline har även förmågan att kunna trotsa storbörsen just nu, vilket inte känns helt fel om man säger så... :-)

Det här var bara lite av det vi har att se fram emot på måndag.

Glepar här på redeye har en mycket mer djuplodande analys av företaget som jag kan rekommendera om man är intresserad.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?