Post entry

H&D Wireless - snabb uppdatering

2018 blir skördeåret. #InternetOfThings #AI #ML #DL #MachineLearning #ArtificialIntelligence #DeepLearning #BigData #BlockChain #LegalTech #Technology #Business

H&D Wireless tickar sakta men säkert uppåt, men fortfarande otroligt undervärderat, bolaget är för tillfället på konferens på CES 2018 i Las Vegas och jag gissar att vi snart kommer att få nyheter angående detta. Cramo Avtalet verkar ge frukt och Cramo själva nämnde nyligen i artikeln nedan att dom tänker utvidga deras Iot satsning och att det kommer troligtvis leda till merförsäljning utanför Cramo lika så.

https://www.eitdigital.eu/newsroom/news/article/in-iot-technology-and-business-development-go-hand-in-hand/?utm_source=twitter

Vi vet att H&D har fört diskussioner med både Volvo och Toyota, jag tror vi kan se uppdateringar om detta inom inte allt för länge och det borde kunna leda till avtal mellan 50-150 miljoner styck. Om ett av dessa två kontrakt kommer in så skall vi se en enorm uppvärdering i aktien, min personliga åsikt är att H&D kommer att få båda eftersom dom är överlägset bäst och är nästan ensamma på marknaden.

Jag repeterar sedan sista analysen, genom enbart på förra årets siffror på runt 30 Miljoner i omsättning så borde aktien stå i 16-17kr. Vi ser nu början på deras Enterprise satsning och det börjar ge frukt. Dom får in så mycket förfrågningar så att dom måste välja bland kunderna och ta an rätt projekt. Kontrakten brukar vara mellan 2-10 år och efter 4-6 månader så är H&D satsningen normalt betald och allt man får in efter det är pengar till att expandera bolaget ytterligare.

Bolaget har gått plus varje år sedan 2013, 2017 är svårt att sia om eftersom dom omstrukturerade bolaget lite, la till ett nytt segment och har i det tysta jobbat fram modeller och integrationer som samverkar med de större industriernas system, man har även startat upp några pilotprojekt.

Bolaget har även nämnt att man jobbat fram en Blockchain lösning, vilket kan bli intressant. Dom har även nämnt att man borde få in större avtal under H2, vilket borde innebära att man borde vara på gång redan nu med flera större pilotprojekt, vi borde alltså få uppdateringar om detta väldigt snart. Cramo utvärderar deras pilotprojekt under denna månaden, och enligt artikeln så måste jag säga att det ser bra ut. Vi borde se ett Cramo avtal trilla in inom de närmaste 30 dagarna.

De andra 3 segmenten i bolaget verkar gå framåt likaså, Macnica Europe borde kunna leda till stor ökning i försäljning.

Kursmässigt så borde H&D wireless ligga en bit över 20-25 kr redan nu med tanke på vilka dom startat samarbeta med och potentialen för större avtal, men när de större pilotprojekten kommer in så borde kursen snabbt minst dubblas från 25 kr.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?