Post entry

Hansa Medical där satt den!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hansa Medical måste ta fart nu. Min riktkurs är 20 kronor jämfört med dagens 7,50 SEK. Två betydande nyheter är på plats som marknaden ännu inte tagit till sig.

Igår fick vi reda på att alla försökspersoner i IdeS studien behandlats. Resultat från studien kommer tidigt 2014. Det grymma med denna studie som marknaden inte verkar fattat är att det inte bara handlar om dosfrågan, utan även poor-of-concept. IdeS kan bli hur stort som helst.

Ännu större är att Hansa för en timme sedan meddelade att HBP-analys studien med Axis-Shield gått riktigt bra. Rubriken lyder: "...rapporterar mycket positiva resultat från avgörande klinisk studie med HBP-analys".

Studien visar att HBP hittade 80 % av de patienter som utvecklade svår sepsis. Den näst bästa metoden låg på 59 %. Detta är stort och betyder många hundratals räddade liv. Bara i USA kan vi räkna med 3 miljoner analyser och betydande royalties till Hansa Medical. Resultaten ska presenteras i Rio de Janeiro idag.

Läs gärna mina tidigare bloggar om Hansa samt se presentationen på www.financialhearings.com.

Med detta segar Hansa upp som det absolut hetaste caset. Redeye som skrivit bort HBP kommer att få krypar till korset och höja sin riktkurs på 10-11 kronor. Min riktkurs ligger på 20 kronor - till att börja med.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?