Post entry

Få grepp om svart måndag

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det här är ingen blogg i vanlig bemärkelse. Inget tyckande och inga radikala åsikter. Däremot lite tips om hur du kan hålla dig uppdaterad en dag som denna som säkerligen kommer vara ett datum som kommer att refereras historiskt. Det finns numer ganska många ”Black Mondays” i börshistorien och detta kommer att vara en av dessa.

Att Lehman Brothers lämnat in konkursansökan och att Merrill Lynch håller på att bli uppköpt har ni antagligen inte missat. Men vad blir konsekvenserna och hur ska jag hålla mig uppdaterad om det senaste? Svenska affärssidor på nätet i all ära men för dig som vill få mer kött på benen och verkligen inte vill missa något så rekommenderas vår specialsida som ger dig ett urval utländska sidor så du kan navigera dig genom kaoset. På speicalsidan kan du också ge din åsikt om börsläget, kreditkrisen mm i en enkel poll.

Här är länken till specialsidan:

www.redeye.se/baisse-sidan

PS1. Vi håller i eftermiddag ett Rysslandsseminarium för institutionella kunder där EOS Russia och Vostok Nafta deltar. Vi hoppas återkomma med en eventuell blogg eller kanske VD-intervjuer om detta.

PS2. Specifika bolagshändelser drunknar så klart en dag som denna. Men spännande grejjer har hänt i Biovitrum, Hexagon och Epicept.

Håll i hatten.

Urban Ekelund

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?