Post entry

Äntligen viktig order till IFS

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Äntligen!

IFS har tecknat ett avtal med schweiziska-österrikiska bolaget Doppelmayr och Garaventa avssende införande av IFS Applications.

Här är länken:

http://www.ifsworld.com/se/news_events/press_release_archive/2008-05-26_doppelmayr.asp?prcat=home

Jag skrev tidigare att IFS är på rätt väg efter flera mödosamma år tack vare strategin som fick IFS koncentrera på deras aktiviteter på nyckelmarknader och utvalda branscher. Allt går i rätt riktning för affärssystembolaget. Tidigare kunde inte IFS kontrollera totalkostnaderna för affärssystem framförallt uppgraderingar och underhåll som skenade iväg. Men också det ger IFS en fördel gentemot konkurrenterna för att komma lite längre fram.

IFS har skaffat flera nya partner för att minska kostnader. Tidigare genomförde IFS affärssystemet från ett projekt som ansvarar för installation till löpande verksamhet. Där fanns det inte tillräcklig beredskap för att hantera systemet. Både underhåll och uppgraderingar är alltid svårt att bestämma vad som skall göras. Det handlade om en svår övergång mellan installation och förvaltning. Nu har risken minskat.

IFS har hittat rätt strategi som ger bolaget större lönsamhet. Många större bolag i hela världen är i stort behov av bättre affärssystem för att minska totala kostnader på sikt. IFS blir en av de stora vinnarna fram till 2012.

Det har varit en strålande helg med sol och värme. Varit och närvarade Emelias barndop. Det var ett stämningsfullt och vackert barndop. Lilla Emelia Anna Lovisa som fick sitt tänkta namn. Hon var strålande som en ängel, och charmade oss. Storebror David var stolt över sin syster och gick runt i kyrkan medan vi lyssnade på prästen som varit strålande och öppen. Avslutningsvis blev det en trevlig buffé och tårta hos vänner till dopbarnets föräldrar. Vi samspråkade som gav oss några spännande perspektiv utöver människors tankar. Det var en härlig söndag kväll för oss alla.

Hoppas att vädret håller sig längre fram!

Må så gott,
Oskar Fredrik

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?