Post entry

Jag leder !

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Oväntat? NOT! ;)

Noterade just nu att jag leder portföljtävligen. inte helt oväntat av en guldgrävare som jag ;)

Eftersom tävligen avslutas i augusti så vill jag ha volatilitet. Portföljen är utformad med aktier med hög volla och ett med låg värdering och superframtid. Samtliga aktier ser jag som långsiktigt och kortsiktigt intressanta.

följande aktier ingår i portföljen:

Impact - volatil. får de nya avtal drar kursen kraftigt vilket gav effekt idag. tror dessutom på bolaget även om jag inte har något större innehav i min "riktiga" portfölj.

LUPE - Kan få träff både här och där. hedgar lite om oljepriset tar kål på börsen

TYKS - detsamma gäller som för LUPE.

Redbet - vem vinner mellan Sverige och San Marino i fotboll? Ganska säker på att det är Sverige. Lika säker är jag på att Redbet står inför en lysande framtid

Har börjat smygräkna lite på 2009 och kan säga att det ser spännande ut. Börjar lukta 30 kr per aktie 2009 och då luktar det även kursuppgång... När baissen på börsen avtar så tar nog redbet fart. Kallar detta case för den fetaste straffsparken sedan WBM. Kommer med en ny analys efter Q2.

619 kr under 2009?

Nästa fråga? När ska marknaden inse att redbet tjänar 30 kr per aktie nästa år? det vet i fan, men jag har ökat idag och jag är ju en del av den rationella marknaden!

Lycka till folks

sololja

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?