Post entry

Intressant IPO med potential i het bransch

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

We Are Qiiwi Interactive är ett litet spelbolag med stor potential.

Qiiwi är ett litet spelbolag med säte i Alingsås. I korthet tycker jag att deras pågående IPO är en av höstens mest intressanta. Det finns många skäl att teckna, men de två starkaste är dessa:

1. Bolaget har ett spel, Backpacker, som är färdigutvecklat och redan lanserat i Sverige. Utan större marknadsföring gjordes flera 100 000-tals nedladdningar innan jul. Nu är detta spel översatt till bl.a engelska och tyska och står inför en stor internationell lansering. Mycket intressant att ett lågt värderat litet svenskt spelbolag har ett färdigt spel som precis ska lanseras i USA och andra länder.
2. MAG Interactive är en mycket framgångsrik aktör vad gäller att få ut spel till den internationella marknaden. I samtliga fall har de lyckats föra spel till mångmiljonanvändare med bra lönsamhet. Detta bolag har sett potentialen i Backpacker och tog själva kontakt med Qiiwi för att få detta spel i sin portfölj. Avtal om detta skrevs och sannolikheten är alltså mycket stor att även Backpacker med MAG i ryggen blir en framgång.

Jag råder att noga läsa på om Qiiwi, än finns tid att teckna.

http://www.qiiwi.com/investor-relations

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?