Post entry

Isofol - Tar plats i modellportföljen!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Pareto lägger in fyra nya aktier i sin modellportfölj i september: Stillfront, Volvo, Isofol och Elekta. De fyra ersätter Arjo, Assa Abloy, Kindred och Getinge.

Isofol närmar sig den viktigaste triggern för aktien sedan börsnoteringen, nämligen den studie som kommer att utgöra basen för godkännande om resultaten är positiva.

Vi är förbi och över IPO kursen, och det är en fin rund bottenformation med ökad volym som gör att vi nu ser fina kurser. Med volymen kommer även priset, det tycker jag känns helt rätt i tiden för denna aktie. Jag har köpt, och kommer hålla tills beskedet kommer!

Källa: https://www.biostock.se/2017/05/isofol-medical-pa-vag-avgorande-fas/

Efter en lyckad nyemission och genomförd börsnotering på Nasdaq First North tidigare i vår kan läkemedelsbolaget Isofol med fylld kassa accelerera den kliniska utvecklingen. En registreringsgrundande klinisk fas III-studie med bolagets läkemedelskandidat Modufolin är planerad till senare i år, och marknadslansering kan vid ett positivt utfall av studien ligga bara några år framåt i tiden.

Isofol utvecklar läkemedelskandidatenModufolin, som syftar till att användas vid behandling av i första hand tjocktarmscancer. Det är den tredje vanligaste cancerformen, och även den tredje vanligaste orsaken till cancerrelaterade dödsfall. Modufolin bedöms därför ha stor potential, och den totala marknadspotentialen bedöms uppgå till omkring 80 miljarder kronor.

Om studien visar på fortsatt goda resultat förväntas Modufolin erhålla ett marknadsgodkännande. Det innebär att Modufolin kan marknadsföras för användning vid behandlingar av spridd tjocktarmscancer både i Europa och på den viktiga USA-marknaden.

Källa: https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2018/09/03/volvo-till-paretos-modellportfolj.html

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?