Post entry

JonDeTech Sensor - Intervju med nya VD

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

JonDe-Tech Sensors tillverkar en extremt liten sensor som är mindre än 0,2 millimeter tjock . Detta torde göra den väldigt lämplig i produkter där storleken är av vikt. Bolaget har själva pratat om att man tex skulle kunna integrera sensorn i en mobiltelefon för att tex mäta temperatur på sjuka barn, badvatten och mkt annat. Tänk själva att alltid ha en termometer tillgänglig.

Jag har trott på bolaget länge nu och äger aktier i bolaget. Efter att ha läst nedanstående intervju med bolagets VD så känner jag stark optimism inför framtiden. Tror helt klart att det finns väldigt stora fördelar med deras sensor och att bolaget har goda chanser att bli väldigt lönsamma.

Lek själva lite med siffrorna, VD talar om en möjlig produktionskapacitet på flera hundra miljoner sensorer. Även om en sensor bara kostar några kronor blir det ju stora pengar. Sedan efter att ha följt bolaget länge så vet jag att man har pratat om höga vinstmarginaler på produkten.

Jag tror helt klart att det kommer lossna för bolaget framöver och behåller mina aktier.

https://www.jondetech.se/per-lindeberg-ny-ceo-pa-jondetech-vi-befinner-oss-i-en-mycket-bra-position-varen-2019/

Läs och bilda er en egen uppfattning.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?